Adoptați

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, daca adoptați unul dintre suflețelele de mai jos, vă oferim consultații generale și de specialitate gratuite pentru noul dumneavoastră prieten.

De asemenea, dacă aveți deja acasă un priten salvat, veniți cu carnetul de adopție si beneficiați de o reducere de 10% la orice serviciu in primul an.

Noul prieten va beneficia de o toaletare de unghii, o toaletare ochi și o toaletare urechi gratuită.

Valabilitatea pachetului este de 6 luni de la prima vizită.

Orice cățel și orice pisicuță merită o familie adevarată! Noi vă ajutăm să ajutați un suflet și totodată, să vă găsiți un prieten adevărat! Adoptați!

Promoții pentru salvatori și ONG-uri

▸ Aveți un contract de adopție?
▸Fosterul salvează vieți!
▸ Pentru ONG-uri

Fosterul salvează vieți!

Dacă salvați vieți prin a oferi animăluțelor adăpost și grijă până când acestea își găsesc o familie permanentă, noi vă suntem alături, oferindu-vă reduceri de 10% la toată gama de mâncare pe care o comercializăm, la coșulețe, pături, pachete de covorașe absorbante, litiere, lese, zgărzi, etc., precum și la produsele de farmacie.

Beneficiați, de asemenea, de o reducere de 30% pentru tratamentele medicale.

Pacienţii noştri

Ele sunt animăluțele pe care le-am tratat la Art Of Vet.

Oscar, porumbel

"Primul pacient al cabinetului nostru a fost un porumbel. Cu puf gălbior încă pe căpșor, cu piciorușele paralizate, dar cu o voință incredibilă de a trăi și de a se bucura de viață, ne-a arătat incredere și iubire! L-am invățat să mănânce singur, l-am îngrijit,iar o voluntară l-a plimbat prin Cișmigiu pentru o porție de vitamine oferite de aerul curat si soarele blând de la apus. Sa ne fii sănătos, pui drag!"

Henric și Gil, pisoi

"Târziu în noapte, un om disperat căuta o soluție pentru patru pisoi fătați de curând și aruncați la margine de drum. Alți oameni cu suflet și-au unit forțele pe facebook si așa informația a ajuns și la noi. Acum, doamna doctor Maria Valentina Vânătoru are grijă sa le țina loc de mamică. Armand, motanul nostru, încearcă să fie un tată vitreg bun pentru cele patru mogâldețe. "                                             

101
Clienți mulțumiți
35
Operații cu succes
23
Animale cochete
1
ONG-uri partenere