Contact

În cabinetul nostru vă întampina o echipă tânără, entuziastă și profesionistă, având ca obiectiv principal sănătatea prietenilor noștri necuvantători. Aceștia sunt tratați cu grija si cu afecțiunea pe care o merită un adevărat membru al familiei tale.

Vă stam la dispoziție cu toată gama de servicii veterinare, dispunând de cele mai noi mijloace de investigație și tratament.

Medicii noștri sunt într-o perfecționare continuă, fiind la curent cu noutățile în domeniul medicinei veterinare.

Faceți o programare

Completați formularul de mai jos sau sunați-ne la +4021 7943338 / +40 747 400 948 penru a face o programare.

Pacienţii noştri

Ele sunt animăluțele pe care le-am tratat la Art Of Vet.

Oscar, porumbel

"Primul pacient al cabinetului nostru a fost un porumbel. Cu puf gălbior încă pe căpșor, cu piciorușele paralizate, dar cu o voință incredibilă de a trăi și de a se bucura de viață, ne-a arătat incredere și iubire! L-am invățat să mănânce singur, l-am îngrijit,iar o voluntară l-a plimbat prin Cișmigiu pentru o porție de vitamine oferite de aerul curat si soarele blând de la apus. Sa ne fii sănătos, pui drag!"

Henric și Gil, pisoi

"Târziu în noapte, un om disperat căuta o soluție pentru patru pisoi fătați de curând și aruncați la margine de drum. Alți oameni cu suflet și-au unit forțele pe facebook si așa informația a ajuns și la noi. Acum, doamna doctor Maria Valentina Vânătoru are grijă sa le țina loc de mamică. Armand, motanul nostru, încearcă să fie un tată vitreg bun pentru cele patru mogâldețe. "                                             

101
Clienți mulțumiți
35
Operații cu succes
23
Animale cochete
1
ONG-uri partenere