Despre noi

Dacă sunteţi în căutarea unui cabinet veterinar cu program prelungit, care poate asigura non-stop urgențele, la un singur apel telefonic, ne găsiți pe noi, în Sectorul 1, lângă parcul Cișmigiu, între Bulevardul Știrbei Vodă și Strada Ion Brezoianu, pe Intrarea Șipotul Fântânilor. Noi suntem, în primul rând, o echipă de oameni entuziaști, profesioniști, având ca obiectiv comun și principal sănătatea prietenilor noștri necuvântători și liniștea dumneavoastră.

De ce Art of Vet? Am pornit de la ideea că arta veterinară este despre animăluțe și oameni, despre dragoste, răbdare și înțelegere, despre compasiune, cunoaștere și știință. Arta veterinară nu este despre afecțiuni și medici, ci reprezintă formele în care prevenim bolile, ne protejăm prietenii și familia și salvăm vieți. Împreună!

Astfel, în cabinetul nostru cochet amenajat și bine dotat din centrul Bucureștiului, zona Universitate, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de servicii veterinare, mâini pricepute oferindu-vă ajutorul de specialitate de care aveți nevoie pentru cineva drag, pentru un membru al familiei dumneavoastră sau pentru un vecin din natură, cu care împărțim un loc sub soare. Vă așteptăm atât pentru consultații, diagnostic corect, tratamente elaborate, analize, dar și pentru intervenții chirurgicale. În funcție de gravitatea cazului, acordăm, cu profesionalism, primul ajutor calificat prietenilor noștri cu blăniță sau cu pene și vă putem învăța să îl puteți ajuta chiar dumneavoastră, dacă se întâmplă un accident nedorit. Tot la noi, găsiți medicamente și suplimente, produse de igienă, pentru transport sau plimbare, jucării, mâncare, diete sau delicii, dar și servicii de cosmetică canină și felină.

Cu siguranță ne vom împrieteni și vom putea să vă oferim sprijin, sfaturi competente și alinare în caz de nevoie, dorindu-ne să vă puteți bucura de timpul petrecut alături de pasărea sau animăluțul dumneavoastră de companie, cât mai mult timp posibil!

Echipa noastră

Noi, întreaga echipă, personal medical sau nu, angajați sau voluntari, ne dorim să participăm activ la îmbunătățirea calității vieții animăluțelor și păsărilor care trec pragul cabinetului nostru, dar și a dumneavoastră, a celor care v-ați asumat benevol responsabilitatea lor și ne alegeți să îi ajutăm atunci când au probleme de sănătate sau au nevoie de o dietă specială, un accesoriu sau un pic de răsfăț.

Dispunând de multe mijloace de investigație, monitorizare și tratament, dar și de pregătirea și cunoștințele necesare pentru a asigura un diagnostic corect și pentru a institui un protocol terapeutic eficient, nu ignorăm niciun indiciu, iar atenția noastră se concentrează pe sănătatea prietenilor noștri necuvântători, preocupându-ne în fiecare zi să dezvoltăm și să aplicăm tratamente din ce în ce mai elaborate și să facem față cu brio unor situații care la prima vedere par imposibil de tratat.

Pacienții noștri necuvântători se pot bucura de avantajele tehnologiei și științei, dar și de cunoștințele și inspirația medicului specializat atât în medicină internă, cât și în chirurgia pe animale mici. Suntem motivați cu toții de dragostea pentru animale, fiecare dintre noi fiind întâmpinat seara acasă de cel puțin un lătrat, un mieunat, un ciripit sau un chițăit…

Dacă în casa și în sufletul dumneavoastră și-a găsit locul un cățel, o pisicuță, un papagal sau altă pasăre, un iepuraș, o chinchila, un porcușor sau un hamster și aveți nevoie de ajutor medical competent, vă așteptăm la cabinetul veterinar Art of Vet, lângă bătrânul Cișmigiu, să ne cunoaștem!

Cabinetul nostru

În cabinetul veterinar Art of Vet – Cișmigiu, veți găsi o echipă de profesioniști inimoși, un spațiu de așteptare plăcut și primitor, o sală de consultații curată și modernă, un bloc operator steril, amenajat și dotat la standarde ridicate, care permite o intervenție reușită și fără riscul contactării unei infecții, o sală special amenajată pentru staționarea micilor pacienți înainte de intervenția chirurgicală, pentru toaletare și administrarea pre-anesteziei. Totodată, în caz de nevoie, pacientul nostru beneficiază de terapie intensivă și reanimare. Tot în sala de chirurgie se asigură serviciul de transfuzie, atunci când situația o cere, dar și tratamentele stomatologice. Aceeași locație din zona Universitate-Cișmigiu permite și internarea ambulatorie, post-operatorie, care poate fi folosită ca și cameră de trezire unde animăluțul este supravegheat de personalul specializat și asistat de un aparat performant pentru monitorizarea funcțiilor vitale, asigurându-i-se oxigenul, temperatura optimă, condiții de cazare confortabile.

Farmacia este bine aprovizionată și vă pune la dispoziție toate medicamentele de uz veterinar de care aveți nevoie pentru a asigura tratamentul adecvat prietenului dumneavoastră, acasă. Pentru medicamentele de uz uman necesare unui tratament dedicat, vor fi eliberate rețete simple sau cu regim special, după caz.

Sănătatea prietenilor noștri necuvântători este prioritatea noastră numărul 1, ei fiind tratați cu grija și afecțiunea pe care o merită un adevărat membru al familiei, fără costuri exagerate pentru dumneavoastră, într-un cabinet cochet, amenajat peste standardele obișnuite, unde specialiștii sunt cu adevărat iubitori și salvatori de animale. Dacă simțiți la fel, în cabinetul nostru veterinar, chiar aici, în centrul Bucureștiului, vă veți simți ca acasă!

Pacienţii noştri

Ele sunt animăluțele pe care le-am tratat la Art Of Vet.

Oscar, porumbel

"Primul pacient al cabinetului nostru a fost un porumbel. Cu puf gălbior încă pe căpșor, cu piciorușele paralizate, dar cu o voință incredibilă de a trăi și de a se bucura de viață, ne-a arătat incredere și iubire! L-am invățat să mănânce singur, l-am îngrijit,iar o voluntară l-a plimbat prin Cișmigiu pentru o porție de vitamine oferite de aerul curat si soarele blând de la apus. Sa ne fii sănătos, pui drag!"

Henric și Gil, pisoi

"Târziu în noapte, un om disperat căuta o soluție pentru patru pisoi fătați de curând și aruncați la margine de drum. Alți oameni cu suflet și-au unit forțele pe facebook si așa informația a ajuns și la noi. Acum, doamna doctor Maria Valentina Vânătoru are grijă sa le țina loc de mamică. Armand, motanul nostru, încearcă să fie un tată vitreg bun pentru cele patru mogâldețe. "                                             

101
Clienți mulțumiți
35
Operații cu succes
23
Animale cochete
1
ONG-uri partenere