Pet Boutique

Pet Boutique

Indiferent dacă prietenul dumneavoastră are blăniță sau pene, dacă ciripește, chițăie, latră sau miaună, el sau ea are nevoie de mâncare sănătoasă, de diete, de produse pentru igienă, de jucării, de un ,,cuib’’ confortabil și care să îi ofere relaxarea și protecția de care are nevoie, de recompense delicioase sau chiar de îmbrăcăminte și accesorii drăguțe, moderne, confortabile, în pas cu moda.

Aici, la Art of Vet – Cișmigiu, ne străduim să vă oferim pentru ei, tot ce este mai bun și mai sănătos, tot ce trebuie pentru a acoperi necesarul zilnic, dar și produse surpriză prin care să vă răsfățați companionul iubit. Știm că dragostea dumneavoastră nu poate fi înlocuită de nimic, dar micile dovezi de iubire oferite din când în când, vă vor fi răsplătite însutit.

Vă așteptăm pe la noi! Poftiți de cumpărați! Vă oferim pentru confortul fizic și psihic al animăluțului pe care îl considerați un membru al familiei, cu drepturi depline, tot ce e mai bun! Într-o locație frumoasă care vă va face cu siguranță să zâmbiți și să vă simțiți confortabil la cumpărături, în inima Bucureștiului, veți găsi produse inedite și bucuria de a dărui bucurie celor care vă iubesc necondiționat sau celor care nu au norocul de a fi în grija cuiva responsabil - animalele străzii sau păsările cerului, cărora le veți simți, cu siguranță, recunoștința.

Și dacă la Art of Vet vă veți simți bine, bătrânul Cișmigiu vă așteaptă, la nici 100m distanță, pentru o plimbare relaxantă!


Farmacia Art of Vet


Dacă prietenul nostru necuvântător se simte rău, are paraziți ,,culeși’’ din Cișmigiu sau din alt loc de plimbare, dacă are nevoie de un vaccin ori doar de un unguent pentru că s-a rănit puțin la joacă, acesta trebuie să ajungă la cabinetul veterinar unde medicul realizează consultația de specialitate, pune diagnosticul și face prescripția medicală.

La Art of Vet vă așteptăm cu o farmacie bine dotată cu medicamente de uz veterinar, care vă vor fi prescrise de către un medic care cunoaște bine proprietățile compușilor chimici farmaceutici. Aici, în farmacia veterinară, într-un spațiu special amenajat conform celor mai înalte standarde, în care se păstrează, se distribuie, se vând și uneori se prepară medicamente, veți găsi pentru cățelul, pisica, hamsterul, iepurașul, ariciul, veverița sau pasărea pe care o îngrijiți cu dragoste, remediul potrivit, în orice situație.

Veți beneficia de sfaturi utile și nu veți face mai mult rău decât bine, fiind îndrumați, cu profesionalism, să contribuiți la vindecarea companionului dumneavoastră drag, prin administrarea judicioasă și corectă a medicamentelor prescrise, înlăturând astfel pericolul ca acestea să fie dozate ,,după ureche’’. ,,Nu există boală, există bolnavi’’, chiar și în cazul animăluțelor, care merită o îngrijire atentă din partea medicului veterinar.

Farmacia Art of Vet – Cișmigiu, o găsiți ușor în Sectorul 1 al Bucureștiului, între Bulevardul Știrbei Vodă și Strada Ion Brezoianu, pe Intrarea Șipotul Fântânilor, la nr.1 și este deschisă de luni până sâmbătă, între orele 8.00 - 22.00 și duminica, între orele 8.00 – 14.00.

Faceți o programare

Completați formularul de mai jos sau sunați-ne la +4021 7943338 / +40 747 400 948 penru a face o programare.

Unde ne găsiţi?