Termeni si conditii ale site-ului artofvet.ro

Artofvet.ro nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care va consulta animalul. Artofvet.ro nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate. Utilizatorii nu trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe sfaturile furnizate de Artofvet.ro, pentru ca intotdeauna diagnosticul medical necesita consultarea in persoana a unui medic specialist.

Informatia prezentata pe acest site, in sectiunile Noutati si Intreaba un medic, are un caracter suplimentar si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor animalelor dvs. Sectiunile Noutati si Intreaba un medic trebuie utilizate doar in scopul obtinerii de informatii generale pentru intelegerea cat mai buna a starii de sanatate a animalului dvs.

Toate materialele si sfaturile furnizate prin intermediul artofvet.ro trebuie vazute ca simple informatii si nu ca analize si sfaturi medicale complete. Sfaturile noastre sunt date doar pe baza simptomelor pe care dumneavoastra le descrieti. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti consultantilor nostri poate sa determine neadaptarea sfaturilor noastre la starea reala de sanatate a animalului dvs. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, consultantul nostru nu poate diferentia acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la medic daca va ingrijoreaza starea de sanatate a animalului dvs.

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist. Artofvet.ro si Administratorul Site-ului nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel.

1. Termeni generali

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale Site-ului www.artofvet.ro (denumit in continuare "Termeni si Conditii") stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.artofvet.ro, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

In intelesul Termenilor si Conditiilor: "Site" inseamna in continuare site-ul de internet www.artofvet.ro; "Administratorul Site-ului" inseamna in continuare ArtOfVet, cu sediul in Ion Brezoianu nr 57A, Demisol, Ap 1, Sector 1, Bucuresti. "Serviciul" inseamna orice serviciu oferit pe Site, si/sau orice componenta a acestuia; "Utilizatorul" inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Prin inregistrare, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

2. Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si design-ul artofvet.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si intreg continutul in format text si orice alt material, sunt proprietatea artofvet.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. Textele postate de catre utilizatori la "Intreaba un medic" devin proprietatea artofvet.ro din momentul postarii.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

3. Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, statistica si/sau furnizare servicii.

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing si statistica. Tertii care stocheaza informatii sau au acces la informatiile stocate in echipamentul terminal al utilizatorului site-ului www.artofvet.ro sunt: furnizorii de servicii de analiza a audientei si a performantei site-ului. Scopul general al procesarii acestor informatii de catre terti este furnizarea de servicii de statistica, marketing si publicitate. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile click aici.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: ArtOfVet S.R.L, cu sediul in Ion Brezoianu nr 57A, Demisol, Ap 1, Sector 1, Bucuresti sau prin e-mail la adresa: contact@artofvet.ro.

4. Limitarea raspunderii

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

In cazurile de forta majora, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

5. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor

6. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.